Bemutatkozik (BBdesign)

Berla Barbara vagyok és tavaly nyitottam meg a BBdesign fantázianévre keresztelt boltomat a Meskán. Emellett pedig marketingesként dolgozom a mindennapokban.

 

A munkapiacon elvárás, hogy egy jó szakember értsen a különböző grafikai programokhoz is, pl: Adobe Photoshop, Illustrator. Ilyen ismereteket nem tanítottak az egyetemen, így autodidakta módon kezdtem elsajátítani ezeknek a szoftvereknek a csínját-bínját. Egy idő után egyre több kérés érkezett főleg a baráti körből, leginkább egyedi ajándékkártyák, lánybúcsús és esküvői dekorációk, meghívók kapcsán. Többször mondták a barátnőim egy-egy klasszul sikerült alkotás után, hogy nekem ezzel kellene foglalkoznom. Általában a "nagyon kedves vagy, hogy ezt mondod" válasszal köszöntem meg az elismerést, viszont egy idő után nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy lehet benne valami.

 

Tavaly aztán gondoltam egyet és a férjem támogatásával elindítottam a saját vállalkozásomat. Egyelőre a Meska.hu oldalon nyitottam egy boltot, de tervezem, hogy hamarosan indítok egy saját webshopot is.

A kedvenc termékeim mindig azok, amelyeket valamilyen egyedi megrendelés alapján készítek, mert szeretek igazán személyre szabott, különleges dolgokat tervezni.

Idén eddig a legnépszerűbb termékeim az egyedi szülinapi poszterek, meghívók, keresztszülő felkérő és bababejelentő lapok, illetve a dekorációs faliképek.

 

Úgy gondolom, hogy az egyik legnagyobb kincs, ha a munkánk egyben tényleg a hobbink is. Nagyon sok olyan ismerősöm van, aki még csak 30 éves, de már kiégett, nem igazán szereti a munkáját.

Főállásban továbbra is marketingesként dolgozom egy hazai cégnél, de mindig nagy örömmel ülök le munka után alkotni. Ilyenkor teljesen átszellemülök, elkap a flow-élmény.

 

Szerencsére rengeteg pozitív és kedves visszajelzést kapok a vásárlóimtól, amiért nagyon hálás vagyok, ilyenkor érzem azt, hogy ez valóban az én utam.

 

 

1/9

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA