Bemutatkozik (Avon)

Több mint szépség. Ez a szlogen az AVON 130 éves történetére alapozva határozza meg vállalatunk jelenét és jövőjét. Magába foglalja mindazt, amit az AVON a nők számára nyújt – termékeinken túlmenően az erőt, önbizalmat és pozitív kisugárzást, amellyel felruházzuk a hölgyeket.

 

Az AVON-nál hiszünk abban, hogy a szépség az utazás, de a célállomás a nők szerepének erősítése. Tanácsadóink az önmegvalósításon keresztül inspirálnak másokat nap, mint nap. Az AVON kereseti lehetőség biztosításával segíti a nőket, hogy magabiztosak és függetlenek lehessenek. Olyan termékeket gyártunk, melyek kifogástalan minőséggel rendelkeznek, így ezek segítségével még jobban kihangsúlyozhatja és felszínre hozhatja bárki a benne rejlő szépséget. Mindemellett az AVON közössége kiáll az olyan, nőket érintő ügyek mellett, mint a mellrák- és a családon belüli erőszak elleni küzdelem, és nem csak a hangját hallatja, de ha kell, bátran cselekszik is.

 

Egy olyan világ létrehozásához szeretnénk hozzájárulni, amelyben a nők magabiztosak, kiegyensúlyozottak és saját erejüket, szépségüket kisugározva inspirálják környezetüket és a körülöttük élő hölgyeket.

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA