Bemutatkozik (Aurora Candle Company)

2019/03/21

Udvaros Márk vagyok, feleségemmel Lillával álmodtuk meg az Aurora Candle Company-t 2017-ben. Mindig is nagyon szerettünk otthon gyertyát gyújtani a gyertyaláng által teremtett meghitt hangulat miatt. Kisfiunk, Marci születése után igyekeztünk minél tudatosabban megvizsgálni a minket körülvevő környezetet és szembesültünk azzal, hogy a hagyományos paraffinból készült gyertyákban sok káros anyag van. Elkezdtünk szétnézni az alapanyagok tekintetében és megismerkedtünk a szójaviasszal.

 

Sok-sok hónap tesztelés és kutatómunka eredményeként megszülettek az Aurora Candle Company gyertyái, melyekhez a világszínvonalú alapanyagokat használunk a világ minden tájáról. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a gyertyák amellett, hogy egészséges, 100% természetes szójaviaszból készülnek, intenzív, élethű illatokkal töltik meg az otthonokat csodálatos illóolaj-keverékeinek köszönhetően. Igazi különlegességnek számít az, hogy szójaviasz gyertyáinkat fa kanóccal készítjük, amely amellett, hogy a kandalló tüzének megnyugtató ropogását idézve ég, a gyertya lángja szép háromszög formájú, illetve elfújáskor sokkal kevesebb ideig füstöl, mint a pamutkanóc.

 

A környezettudatosság jegyében alkottuk meg sikeres visszaváltási programunkat, melynek keretében 7 db kiürült gyertyaüveg visszahozása ajándék HOME méretű gyertyát jelent.   

 

Küldetésünknek érezzük, hogy elvigyük mindenkihez ezt a tisztán növényi alapú alternatívát, amit a szójaviasz jelent, hiszen kizárólag előnyökkel jár a paraffinnal szemben. A több, mint 20 féle illat közül pedig biztosan mindenki megtalálja a kedvencét.

 

1/8

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA