Bemutatkozik (Ars)

 

Varga Noémi vagyok, az Ars megálmodója.

 

Már kiskoromban is napokig tudtam rajzolni, festeni, ez volt a kedvenc időtöltésem. Ez ma sem változott meg. Mandala világa 5 évvel ezelőtt talált rám, azóta is fogva tart. Az a nyugalom és béke, ami a rajzolásuk alatt hatalmába kerít leírhatatlan. Minden mandalában benne van a szívem, a szeretetem, a jelenem és a jövőm.

Célom, hogy minél több emberhez eljutassam a mandalás termékeim, hogy mosolyt csaljak az arcukra és boldogságot a szívükbe.

 

Sokáig kerestem, hogy mi is legyek, ha nagy leszek... De végül rájöttem, hogy el kell engednem magam és magától fog jönni az, hogy ki is legyek.

 

Ha egyszóval kellene jellemezni magam, csak annyit mondanék: Alkotó vagyok. Rajzolás mellett nagy hobbim még a varrás is. Így amikor csak tehetem hátizsákokat varrok, de szeretek újfajta mintákat is kipróbálni és megvalósitani. Emellett még az egyik nagy kedvencem, hogy nádtollal vászon szatyrokat is festek. Ezekre is leginkább a mandala minta, ami felkerül, de már kerestek meg olyan mintákkal is amely tele volt kihívással és izgalommal a rengeteg apró részlet miatt. Arra törekszem minden termékem elkészítésekor, hogy a lehető legjobb és legtartósabb legyen. Számomra még fontos az is hogy minden termékem egyedi legyen, így vagy csak egy darab készül belőle vagy kis mennyiségben.

 

Szeretek örömet okozni az embereknek, és ha már a termékemmel csak kicsiny részét érem el ennek, akkor én már nagyon boldog leszek tőle.

 

1/6

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA