Bemutatkozik ArcSzintér (Jolly Joker)

Fürjes Orsolya vagyok, az egészségtudatos és allergiás nők biosminkese, az ArcSzíntér tulajdonosa. Az ArcSzíntér a hivatásom: a vízióm, hogy segítsek a nőknek megmutatni milyen gyönyörűek, és magasabb szintre emelni az önbizalmukat, az egészségükkel egyetemben. Mindezt úgy tudom elérni, hogy segítek első körben a külső szépségüket megélni és kiemelni. Legyen szó egy esküvőről, egy fotózásról, alkalomról, ahol én készítem el a sminkjét éppen úgy, mint amikor nekik tanítom meg miként sminkeljék önmagukat.

 

Ez az a pont, ahol nem csak a tükör, hanem a környezet is elkezdi visszaigazolni a változást, számtalan dicséret formájában. Egyéni, kiscsoportos oktatásaim kifejezetten vidám hangulatban telnek, és külön hangsúlyt fektetek az anya-lánya sminkoktatásokra is. A test csak akkor lehet egészségesebb és energikusabb, ha egyrészről méreganyagmentes kozmetikumokat használunk, másrészről odafigyelünk a belső egészségre is.

 

Természetesen az általam tesztelt és kipróbált termékeket biosmink webshopban meg is lehet rendelni. Tavaly megtaláltam a legjobb organikus sminkmárkát, amivel eddig dolgoztam, ez pedig a ZAO.

 

Ez egy környezettudatos, újrahasznosítható csomagolású, vegán minősítéssel is rendelkező biosmink, melynek fő összetevői között található a bambusz és az erősen gyulladáscsökkentő ezüstpor, mint tartósítószer.

 

Feltétlenül látogass el a honlapomra, hiszen nem csak biosminkes szolgáltatásokat, hanem a biosmink webshopomat is ott érheted el! Ha bizonytalan vagy, vajon melyik színt válaszd a szerencsére nagyon bő és gyönyörűen pigmentált, lepkeszárny simogatás finomságú sminkekből, kérd te is az online színtípus meghatározást, ahol örömmel segítek eligazodni részedre a számtalan szín- és állag útvesztőjében.

Az oldalamon azokat várom, akik:

 

 • Túl sokat fizettek már ki akár prémium árkategóriás kozmetikumokra, sminkekre anélkül, hogy használni tudták volna.

 • Szeretnének megfizethető áron prémium minőséget kapni, és élvezni a bőrük szépségét, mert a biosminkek nem okoznak rákot, súlyos allergiás reakciókat.

 • Akik bizonytalanok abban, hogy pontosan milyen színek állnának nekik jól, és szeretnének profi tanácsokat kapni, hogyan tudnak akár az üzleti életben is jól megjelenni.

 • Akik szeretnék végre tényleg megtanulni a saját szépségüket kiemelni, akár a lányukkal egyszerre.

 • Akiknek fontos, hogy 100%-ban bio, akár főként vegán terméket használjanak a hétköznapokban is.

 • Akik szeretnének odafigyelni a környezetükre, és lebomló, újratölthető csomagolású biosminkeket keresnek

   

   

   

  1/6

   

   

   

   

   

   

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA