Bemutatkozik (Adrienndora)

Kánya Adrienn vagyok az Arienndora megálmodója. A technikával 2016 őszén ismerkedtem meg, mikor hastánc ruhához kerestem brossokat készítés céljából. Innen indult az új szerelem, a kanzashi technika. Míg ezzel a technikával szalagból készítenek virágokat, vagy szövetből díszeket, addig engem az ékszerek ragadtak magukkal.

 

Kislányom megszületése mellett a vállalkozásom építésével is a türelmet tanulom az életben. Családom mindig is támogatott, nagyon sokat segítenek, és mindig számíthatok rájuk.

 

Most 2018 tavaszán még mindig a vállalkozás építésével foglalkozom. Képzem magam, fejlesztem és tervben van az oktatás is. Egyre többen keresnek meg, hogy szeretnék megtanulni ezt a technikát, az ékszer készítését.

Leginkább éjszaka tudok alkotni, így az alvásra kicsit kevesebb időm jut, de amikor meglátom azt a boldogságot, örömöt, ami a megrendelő arcát ékesíti, mikor megpillantja az ékszert, az mindent megér.

 

Az egyedi kézműves ékszerek különlegesek, minden egyes szatén szirmot külön-külön hajtogatok, olvasztok. Így készülnek el az egyes alkotóelemek, amiket ezután ragasztok össze, és kapják meg a szereléket, hogy ékszerré válhassanak.

 

1/8

 

 


 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA