Bemutatkozik (3D Kívánság)

 

A 3D KÍVÁNSÁG neve onnan ered, hogy egyedi tárgyakat készít 3D nyomtatás segítségével. Ezek a tárgyak igen változatosak, a kis süti pecsétektől a 2.5 m-es makettekig terjednek. Ez lehet prototípus, céges ajándék, egy munkaeszköz vagy egy fényképes lámpa.

 

Legnagyobb makettünk most is megtekinthető a Dunán Komáromnál épülő híd látogatóközpontjában.

 

Legnépszerűbb termékünk az egyedi pecsét, mert igen sokféleképpen lehet használni. Gyakran kérik az esküvőre készülők, akik maguk szeretnék a köszönőajándékot készíteni süti vagy kézműves szappan formájában. De ugyanígy a cégek is egyre többször ajándékoznak dolgozóiknak és partnereiknek natúr szappant saját logójukkal díszítve.

 

 

A mi kedvenc termékünk az Artz-kép lámpa, mert abban van a legtöbb varázslat. Az ügyfelek fényképei alapján készítjük el a lámpa domború oldal lapjait. De a képek csak akkor jelennek meg fekete-fehérben, amikor a lámpa fel van kapcsolva.

 

Aki szeretné a 3D nyomtatást használni annak azt szoktuk tanácsolni, hogy a tervezett projekt minél korábbi szakaszában érdeklődjön, hogy mi az, ami megvalósítható. Ebben nagyon szívesen segítünk.

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA