Bemutatkozik (Kids&Bees)

Varga Eszter vagyok, festő, illusztrátor, a Kids&Bees kedves figuráinak megalkotója.

 

Maga a Kid&Bees 2018 év végén indult, célom az volt, hogy egyedi, mesés illusztrációimmal töltsem meg a babaszobákat, saját tervezésű és nyomtatású textiljeimet felhasználva, ügyelve a legapróbb részletre is, legyen szó egy pihe-puha párnáról, babafészekről, meleg takaróról vagy famatricáról, amivel akár egy szempillantás alatt bárki feldíszítheti és különlegessé varázsolhatja babája szobáját.

 

Mindenből a legjobbat akartam, kerestem, kutattam, megtaláltam a tökéletes alapanyagokat, a legszebb, legpuhább textileket, a környezet és bababarát technikákat. A minta tervezéstől a varráson át a legutolsó lépésig mindent sajátkezűleg készítek, igyekszem minden darabba beletenni a szívemet lelkemet.

Termékeim a legkisebbeknek szólnak. Szerettem volna ha általuk én is részesévé válhatok egy újszülött érkezésének. Nem is meglepő, hogy legnépszerűbb termékem a babahálózsák és a babafészek, ezen belül is a pasztell kollekció aratott elsöprő sikert.

 

Ennek ellenére már nagyon készülök és lelkesen dolgozok új kollekciómon, amivel már a nagyobb gyerekeknek fogok kedveskedni.

 

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA