Bemutatkozik (Faith in Organic)

A cég megalapítását már néhány éve tervezgettük, szerettünk volna egy olyan profilú webshopot létrehozni, amely természetes alapanyagok felhasználásával készült termékeket kínál az embereknek. Legyen szó gluténmentes vagy illatanyagmentes kozmetikai készítményekről, nálunk mindenki megtalálhatja azt, amire szüksége van.

 

Érzékeny bőrünk miatt kezdtünk el más megoldásokat keresni a mindennapi bőrápolásra és így ismerkedtünk meg ezekkel a termékekkel egy külföldi utunk során. Sok év használat után úgy döntöttünk, hogy szeretnénk másokhoz is eljuttatni ezeket. Cégünk minden korosztály számára kínál megfelelő termékeket, az újszülött kisbabáktól egészen a felnőttekig, mert szerintünk a természetes kényeztetés mindenkinek jár, kortól függetlenül.

 

Hiszünk benne, hogy azok a kozmetikumok, melyek természetes összetevőkből készülnek, nem csak bőrünkre vannak jó hatással, de egészségünk megőrzésében is fontos szerepet játszanak. 

Az általunk forgalmazott márkák kozmetikumai a legjobb minőségű természetes alapanyagokat tartalmazzák. Biztonságos, kíméletes és hatékony összetevőket.

 

Számunkra fontos az állatvédelem, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csak olyan cégekkel álljunk kapcsolatban, melyek a gyártási folyamataik során nem tesztelik termékeiket állatokon.

 

1/6

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA