Bemutatkozik (MentaTea Shop)

Lascsikné Jakab Andrea vagyok, a MentaTea Shop megálmodója. Családommal, férjemmel és 3 gyerkőcömmel Móron élek. Az eredeti foglalkozásom könyvelő

2015-ben, az akkori munkahelyemen leépítés volt, és én voltam az egyik alkalmazott,  akinek mennie kellett. Akkor ez nagyon megviselt engem, azt gondoltam, hogy itt a vég, de ahogy telt az idő, egyre inkább gondoltam azt, hogy talán ez egy új lehetőség, egy jó alkalom arra, hogy valami újat csináljak, valami új dologba kezdjek. Aztán egyre inkább éreztem azt, hogy az az út, amin eddig jártam, az nem az én utam. Szeretnék olyan dologgal foglalkozni ami nekem igazán örömet okoz, ami igazából én vagyok.

Régóta  álmodoztam már egy weboldalról, webáruházról amit én működtethetek, ami csak az enyém, és mivel a családunk nagyon szereti a finom teákat, így jött az ötlet, hogy kezdjek teákkal foglalkozni. Így  kezdődött minden tavaly áprilisában.

 

Aztán a sors úgy hozta, hogy 2016 áprilisa óta újra alkalmazottként dolgozom, de már azzal a különbséggel, hogy most már tudom, hogy mit szeretnék igazából elérni és ezért nap mint nap teszek is, dolgozom érte, hogy minél hamarabb eljöjjön az idő, amikor már csak a vállalkozásommal, a teákkal foglalkozzak. Jelenleg teák kaphatóak a Menta Shop- ban, de a tea mellett nagy szenvedélyem, szenvedélyünk a kávé is, ezért szeretném a Menta kínálatát folyamatosan bővíteni, szeretnék különleges, minőségi kávékat is kínálni a vásárlóimnak.

 

Nem könnyű ez az életforma, mindkét munkában helyt állni, közben a családot ellátni, a vállalkozás ügyeit intézni,  viszont az érzés, hogy hamarosan csak a vállalkozásom lesz, csak abban dolgozom felszabadít, szinte szárnyakat ad. 


A férjem, és a gyerekeim maximálisan támogatnak mindenben, nélkülük biztosan nem jutottam volna el idáig. Bíztatnak nap mint nap,  és azt hiszem, hogy büszkék is rám.  Nagyon fontos a véleményük, és a támogatásuk. Mindenben kikérem a tanácsukat. Mivel már két gyermekem felnőtt, Tőlük különösen sok segítséget kapok, sok-sok jó ötlettel támogatnak, sokat segítenek a Facebook és társai használatában, idegen nyelvű levelezésben.J ( De ma a kicsi fiam fordította az egyik üzenetet angolról magyarra ) Imádom Őket és köszönöm Nekik a támogatást!

 

A közeljövőben szeretnék egy kis üzletet is nyitni, egy teázó- kávézó kis kuckót, ahol a finom teák, kávék, sütik mellett szeretnék kézműves foglalkozásokat is tartani, vagy akár szülinapi zsúrokat is szívesen rendeznék. Imádom a gyerekeket, nagyon szeretek alkotni, kézműveskedni. Szeretek varrni, festeni. Tudom, hogy különösen nagy öröm az alkotás, ha a gyermekünkkel közösen tehetjük ezt meg. Célom, egy olyan hely létrehozása, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat, hasznosan tölthetik el az idejüket és mellette igazán finom teákat és kávékat kóstolgathatnak.

 

Webáruházunk tavaly ősszel nyitott, ahol jelenleg minőségi szálas teákat forgalmazunk, mint például a  fekete tea, zöld tea, rooibos tea, ezek ízesített változatai, valamint gyümölcs teák, gyógynövény teák is,  és több különleges teafajta is megvásárolható.  Kínálatunkat kézműves teáskészletekkel is  bővítjük, ezek a szépségek is hamarosan elérhetőek lesznek a boltban.


Kedvenc idézetemmel búcsúznék:
Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!
/Paulo Coelho/

 

1/4

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA