Bemutatkozik (Bari's Hand Made Ékszerek)

Mindig is örömömet leltem abban, hogy magam készítsem el az általam megálmodott dolgokat de sokáig nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget ennek. Később évekig dolgoztam Görögországban és az ott töltött évek nagy hatással voltak rám. A divat, a színek, a formák és ahogyan az ottani emberek bátran viselnek egyedi darabokat… „Divatsokk” volt! 

 

Mikor ékszereket kezdtem készíteni (kb.5 éve) az egyediség és a színek domináltak…ez azóta sem változott….a felhasznált  anyagok viszont igen.  

 

Minden anyag megihlet!! Ezért van, hogy ma  már nem csak zsinór és pamut hanem selyem, szatén és üveg ékszerek is készülnek nálam.

 

A finom tapintású selyem és szatén anyagok vibráló sokszínűsége, kiváló kezelhetősége lehetővé teszi, hogy igazán különlegeset alkossak. Ez számomra nagyon fontos, elengedhetetlen.

 

A ragyogó színek, a kellemes, természetes anyagok és a változatos formák mellett ez az egyediség amit leginkább kedvelnek a vásárlóim, valamint azt is, hogy- bár az ékszereket egyedül készítem- a forma és a színek kiválasztásába, ezek összehangolásába belefolyhatnak, ezáltal ők is alkotnak, saját ízlésükre formálják azt, amit később viselnek majd.

 

Manapság az internet világában bármilyen ékszert, kiegészítőt könnyedén beszerezhetünk akár a világ másik feléről is de személyre szabott, igazán az egyéniségünket tükröző, hozzánk igazodó  darabokat kizárólag a kézműves termékek között találhatunk.

 

Rengeteg visszatérő vásárlóm van. Számomra az a legnagyobb megtiszteltetés, hogy időről időre az én ékszereimet választják egy-egy jeles eseményre vagy éppen szeretteiknek ajándékba. Szívesen és bizalommal ajánlanak ismerőseiknek, barátaiknak.  

 

Általuk biztos lehetek abban, hogy az ékszerkészítés az én utam.

Szerencsés vagyok amiért azt csinálhatom amit odaadással és  szenvedéllyel tudok csinálni és még szerencsésebbnek mondhatom magam a csodálatos családom miatt, akik mellettem állnak és szeretnek. A márkanév kiválasztásával szerettem volna utalni arra, hogy bár én készítem az ékszereket, nélkülük, a támogatásuk nélkül nem jutottam volna idáig.

 

Remélem, hogy a „Bari’s” logo még sok ékszerre felkerülhet, ezzel rengeteg embernek okozva örömet.

 

Az egyediség Téged tükröz….viseld büszkén.

 

1/7

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA