Bemutatkozik (Hello Rosie)

Szerettünk volna létrehozni egy olyan online lakberendezési boltot, ahol a modern, letisztult design kedvelői megtalálják a számukra kifejező, inspiráló termékeket. Bár nagyon kedveljük a hagyományokhoz visszanyúló anyagokat, mintákat, a Hello Rosie mégis inkább egy jövőbe tekintő, frissességre törekvő brand.

Imádunk új dolgokat megalkotni. Arra törekszünk, hogy ezek soha ne öncélúak legyenek, igyekszünk a saját világunkból olyan termékeket létrehozni, amelyek a vásárlóink ízlését szolgálják. Hiszünk abban, hogy a vizuális igényesség fejleszthető, ez egyfajta felelősség is, hogy olyan termékeket készítsünk, amelyek ezt a megközelítést képviselik.

 

A Hello Rosie márkanévvel azt a frissességet, letisztultságot, lendületességet szerettük volna kifejezni, amire a termékek megalkotásakor törekszünk. Meg persze azt is, hogy ez egy ízig-vérig csajos dolog! J 

Mindketten közgazdászok vagyunk, szóval nem a klasszikus művészvilágból érkeztünk erre a területre. Sales, HR, reklámügynökségi területeken dolgoztunk korábban. Szeretünk együtt dolgozni, inspiráljuk egymást és egyszerre kontrollja is vagyunk egymásnak. Szívünk csücske a Balaton és a Káli-medence, nagyon sok időt töltünk ott. Sok termékünkön érezhető a természet ihletése. Azt a letisztultságot, frissességet szeretnénk eljuttatni az otthonokba, amire minket az ottani környezet inspirál.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a falmatricáinkat teljesen gyerekbarát módon gyártjuk, vagyis semmilyen oldószert nem tartalmaznak, szagmentesek. Az egyik legjobb német beszállító termékét használjuk alapanyagként. Mindketten anyukák vagyunk, összesen három gyerekünk van (és egy kutyánk J); a vizualitás mellett fontos a természetes anyaghasználat.

 

Munkánk legszebb része annak az útnak a bejárása, ami az első termékötletektől addig tart, amíg a Hello Rosie termék valakinek az otthonát díszíti. Nagyon jó érzés, hogy egyre több otthonban fellelhetőek vagyunk, örömmel tölt el minket a vevőink bizalma.

 

Hűen a szlogenünkhöz – a hétköznapi tökéletes otthon – olyan termékeken dolgozunk, amelyek a többség számára elérhetőek, és egy átlagos otthonba igazán egyedi hangulatot tudnak varázsolni.

 

Modori Adrienn

 

1/6

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA