Bemutatkozik (EBdesign)

Bréda Enikő vagyok, az EBdesign megálmodója és létrehozója. Díszlet – és bábtervezői szakon végeztem Pozsonyban a Színház és Filmművészeti Egyetemen.

 

Ebből adódóan különleges kapcsolat fűz a művészetekhez, bábszínházhoz és a kézműveskedéshez. Kiskorom óta vonz a saját kézzel készített ajéndékok, kézműves és dizájntárgyak világa. Bábozás mellett nagyon érdekelt az ékszerkészítés is, ennek apropóján 2013-ban megszületett az EBékszer márkanév és vele együtt az első üveglencsés ékszerek is.

 

Mivel az évek során többen is megkerestek másfajta különkérésekkel, rendelésekkel - bővült az EB kínálata is, így magától kívánkozott a név-változtatás. 2015-től EBdesign –ként működöm, márkanévben szereplő két kezdőbetű a nevemre utal. Két fő ágát az ékszerkészítés és a reklámgrafika képezi.

 

Ékszereimet és kiegészítőimet nagy részben az egyszerűség és a színek harmóniája jellemzi. Általában kézzel – vagy digitálisan festett alapjaim kerülnek a lencsék alá. Igyekszem egyszerű mintákat, szín-átmeneteket használni, személyiséghez illően. Ez jellemzi az üveglencsés táskatartókat is, melyeket a FeMini Box számára terveztem. Nyár hatására pasztel színkombinációkkal dolgoztam, 14 fajta színalap született.

 

Jövőben szeretném, ha az általam készített ékszerek és dizájntárgyak minél több emberhez eljutnának, mivel a készítésük örömmel tölt el, bízom benne, hogy így másnak is kis örömet tudok csempészni a napjaiba.

 

1/8

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA