Bemutatkozik (EFZSÉ)

Fábián Zsanett vagyok, az EFZSÉ ékszerek készítője. Egyedül készítem az ékszereket, amik tele vannak vidámsággal és szeretettel. Eleinte csak hobbiként, iskola mellett készítettem a nyakláncokat, karkötőket saját magamnak, majd egyre több ismerősöm keresett meg azzal, hogy alkossak nekik is valami szépséget. Mióta befejeztem az iskolát, a családi vállalkozásunkban dolgozom, emellett jut időm az alkotásra. 2015 őszén hoztam létre a "márkámat", ami a monogramomból adódik.

 

Otthon kialakítottam saját kis műhelyemet, ahová munka után pihenésként ülök be és csak alkotok, ameddig látok. (Szerencsére nagyon megértő a párom, még akkor is, ha késő estig munkálkodom egy csoda megvalósításán. :)

 

Ez alatt a kis idő alatt rengeteget fejlődtem, javult a kézügyességem és létrejött egy közösség. A kreativitásomat valószínűleg Édesanyámtól örököltem, hiszen gyermekkoromban megtanított horgolni, apróbb mintákat kötni, géppel és kézzel varrni. Innentől mindig is szerettem kisebb dolgokat barkácsolni, összerakni, készíteni. Szeretem az egyedi dolgokat, hiszen minden egyes darab születésének külön története, elkészítési folyamata és módszere van.

 

Kedvenc darabjaim a fagolyós nyakláncaim, amik már szinte a védjegyeimmé váltak. Végtelen variációjuk miatt, teljesen a megrendelő igényére szabhatóak. Ez teszi igazán különlegessé, hiszen így mindig más ékszer készül. Az ékszereim leginkább a fiatalok körében népszerűek, de sok fiatalos nagymama is visel manapság EFZSÉ-t. (Ez a kifejezés már nem szokatlan számomra, hiszen egyre több helyen hallom, látom így említve a munkásságomat. :)

 

Magamat vidám, színes egyéniségnek mondanám, ami a munkáimon is meglátszik. Folyamatosan próbálgatom a legújabb technikákat, tökéletesítem az apróbb részleteket, hogy egyszer majd az EFZSÉ világhírű legyen. 

 

1/7

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA