Bemutatkozik (Boriska)

Fodor Adrienn vagyok, két Boriska édesanyja is. Az idősebb Boriska 3,5 éve született, aki tetőtől talpig csaj, tele energiával és huncutsággal. Miután Ő bölcsődés lett és én próbáltam visszazökkenni a multik hétköznapi darálójába, egyre többet gondolkodtam azon, hogyan tudnék valami olyat csinálni, ami inkább hobbi, mint kötelesség.

 

Amivel olyat alkothatok, amitől másnak is jó kedve lesz, és nem utolsó sorban fontos volt az is, hogy hosszútávon lehetőséget lássak arra, hogy a magam ura legyek. 2016. elején egy kézműves oldalon találkoztam olyan fa ékszerekkel, amikbe beleszerettem. Az első gondolatom az volt, hogy csinálok magamnak néhányat, bár előtte soha nem éreztem erre affinitást. Aztán arra gondoltam, mi van, ha mások is szívesen viselnék.

 

Ez a gondolat napokig motoszkált bennem, a Férjem pedig csak azt hajtogatta, hogy csináljam. Ezek után szinte gondolkodás nélkül kapta meg a nevét a kislányom után a Boriska ékszer, mivel pont ugyanolyan bohókásnak és fiatalosnak képzeltem el, mint amilyen Ő.

 

A Férjem folyamatosan támogat és óriási segítség az online felületek kezelésében, illetve a marketinggel kapcsolatos feladatokat a mai napig Ő menedzseli. Vannak nehezebb időszakok, ugyanis főállásban még mindig egy multi cég rendszertámogatását végzem, a nap végén pedig nem csak a család körüli teendőkre, hanem az ékszerekre is időt kell szakítani. Kárpótol azonban, amikor a vásárokon visszatérő arcokat látok csillogó szemmel válogatni, vagy kapok néhány kedves e-mailt.

 

Hogy mi a termékeim varázsa? Számomra az egyszerűségük és a természetességük. Alapvetően kétféle fával dolgozom. A cseresznyefa különlegessége, hogy nem csak formára vágják, hanem a felületét is lézerrel marják, ezáltal szinte életre kelnek. A másik alapanyag a bambusz, ami nagy kedvencem, mert halvány színe és szabályos erezete miatt nem csak festve, hanem natúran is nagyon egyedi.

 

Persze a vidám színeknek én sem vagyok ellensége, és mivel a washi tape-ek és körömmatricák tárháza végtelen, mindig találok olyat, amitől felcsillan a szemem. Néha azért a nehézségek engem is megtalálnak, nem mindig az a ragasztó a legjobb, amit mindenki dicsér, a műgyanta képes naponta meglepni, a tökéletes szállítási módot pedig még mindig keresem.

 

De hiszem, hogy mindenre találok megoldást, mert célom, hogy a Boriska név márkává nője ki magát.

 

1/9

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA