Bemutatkozik (Colo Skincare)

Számomra több mint 9 évvel ezelőtt hobbiként indult a krémkeverés.

 

Eleinte csak a családtagjaimmal, barátaimmal szerettem volna megosztani azt az élményt, amit egy vegyszermentes krém használata után éreztem a bőrömön. Aztán - ahogy jöttek a pozitív visszajelzések - gondoltam egy nagyot és merészet, és elhatároztam, hogy megpróbálok segíteni másoknak is a hétköznapi bőrápolásban.

 

2 évvel ezelőtt hoztuk létre a COLO natúrkozmetikai termékcsaládot, ami egy újszerű szemlélettel kínál személyre szabottan natúr és bio alapanyagokból praktikus testápolási megoldásokat, figyelembe véve az évszakok változásainak a bőrre gyakorolt hatásait is. Azért pont natúrkozmetikum, mert ebben hiszek, ezt tanultam. Hiszek a test és a lélek egységében.

 

A névválasztásunk is tudatos volt: A colo latinul annyit tesz: ápol, gondoz, és ez jól tükrözi a filozófiánkat is. Csak és kizárólag olyan natúr és bio alapanyagokkal dolgozunk, amelyek 100%-osan vegyszermentesek, és megfelelnek az egyik legkomolyabb európai bio minősítésnek is, a francia Ecocertnek.  Fontos számunkra a környezettudatosság is, ezért nem használunk pálma olajat, ezzel is védve az esőerdőket. A termékeinket az ÁNTSZ által ellenőrzött laboratóriumban állítjuk elő, betartva a legszigorúbb gyártási folyamatokat. Így tudjuk biztosítani azt, hogy minden termékünk friss, tiszta, megbízható, és minőségi legyen. Ezért a csomagolásnál sem ismerünk kompromisszumot! A hatóanyagok állagát csak úgy tudjuk megőrizni, és úgy tudjuk védeni az egészségedet, ha sötét üvegben, vagy PP v. HDPE műanyagba zárjuk őket.

 

Nőként fontosnak tartom, hogy a bőrápolás hatékony legyen, és ne kelljen sok ezer tégelyt használni reggel vagy este, de az alap programokra - mint tisztítás, tonizálás, hámlasztás és ápolás - mind adhassunk natúr, vegyszermentes megoldásokat, hiszen nem mindegy, hogy mit kensz magadra, mennyi káros anyag, vegyszer van abban a krémben, amit használsz. 

 

1/5

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA