Bemutatkozik Magister Products

 Honnan jött a márkaneved, hogy találtad ki? :)

 

- A Magister szó jelentése mester, tehát ez a családnevünkből jött, illetve a Magister szó visszavezethető a gyógyszerészi tradícióra is, ugyanis magisztrális készítményeknek nevezik a gyógyszertárban gyógyszerész által készített kozmetikumokat.

 

- Mi az eredeti foglalkozásod?

Farmakológus szakgyógyszerész vagyok, tehát hivatalosan ahhoz értek nagyon, hogy 1-1 gyógyszer hatóanyaga, hogyan hat sejtszinten a szervezetben.


- Van- e a családodban Hozzád hasonlóan ügyes, Alkotó személy, avagy kitől örökölted a
kézügyességed?

Nagypapám szintén szakgyógyszerész, könyveket írt tele saját receptekkel.


- Már gyerekkorodban is szerettél alkotni? Mi volt a kedvenc tevékenységed akkor?

Rengeteg időt töltöttem nyaranta nagypapám gyógyszertárában, ahol mindig szívesen figyeltem a krémkészítés mesterségét és segítkeztem a kikeverésükben. Mindemellett szívesen rajzoltam, gyöngyöt fűztem, gyurmát égettem, szalvéta képeket csináltam. Persze találtam módot rá, hogy ezeket mind értékesítsem is ;-) 


- Mióta létezik a márkád, hogy jött az ötlet, hogy belevágj?

Az egyetem alatt, illetve a patikában eltöltött időm során rájöttem, hogy még a gyógyszertári készítmények sem mentesek káros, mesterséges anyagoktól. Így szinte a diploma után rögtön belevágtam a saját 100 % természetes termékcsalád létrehozásához. Ennek most 4 éve.


- Milyen emlékeid vannak a kezdeti időkről, az első termékedről? Hogy sikerült? :)

Az első tisztán természetes krémemet anyukám szüliapjára készítettem, ezért a Cremor Materis (Anya krémje) nevet kapta, ami annyira jól sikerült, hogy a mai Hialuron nappali arckrém alapjául szolgált. 


- Hogy tudod összeegyeztetni a Családot és az alkotó tevékenységet?

Párommal ketten visszük a vállalkozást, úgyhogy a szabadidőnkben is közösen dolgozunk rajta, amit mindketten nagyon szeretünk, úgyhogy nekünk ez nem nehézség, sőt!


- Mit szól hozzá a Családod, hogy felépítettél valami igazán egyedi megélhetési forrást?

Büszkék rá !


- Mennyiben érzed a saját vállalkozással járó életformát könnyűnek, vagy nehéznek? Mit szeretsz benne a legjobban?

Annak ellenére, hogy nincs fix munkaidőm, hanem felébredek és lefekszem, tehát nagyjából egész nap a céggel foglalkozom, szeretem így az életem. Nekem minden más tűnne elképzelhetetlennek.


- Egyedül vagy, vagy többen dogoztok a termékeken?

A fejlesztéseket és az új kreációkat egy bőrgyógyász kolleganőm segítségével ketten végezzük. A gyártóhelyen természetesen sok szorgos kéz segít, mivel nagyon sok a munka egy-egy termék elkészítésével (gyártás, kiszerelés, címkézés, fóliázás, minőségbiztosítás, takarítás).


- Te tervezed, készíted el a termékeidet? Honnan merítesz ihletet hozzájuk?

Nagyon könnyen ötletelek, jártamban-keltemben eszembe jut egy jó név, egy új összetevő, de gyakran olvasom a külföldi szakirodalmakat is, ahol a legújabb hatóanyagokról, terápiás irányelvekről értesülök.

 

- Melyik a kedvenc "feladatod" vagy munkarészed a készítés, gyártás során?

Mindent nagyon szeretek, kivéve a papírmunkát, bürokráciát :D

- Mi az,ami, ha nehézség adódik, mindig feltölt, és motivál abban, hogy ez a Te utad,
és csinálnod kell tovább?

A nap, mint nap beérkező pozitív visszajelzések mindig megerősítenek abban, hogy jó úton járok.


- Mit gondolsz, miben rejlik az egyedi Alkotások varázsa, amiért olyan sokan vágynak rá?

Szerintem, ha valaki kezébe vesz egy Magister tégelyt, érzi benne azt a nagy odafigyelést, a szakértelmet és a szeretetet, amivel készült. Szerintem egyre többen keresik és tisztelik a magyar kézműves termékeket, amik nem egy gyártósor végén esnek le a világ túloldalán.


- Melyik a kedvenc terméked, amit a legjobban szeretsz elkészíteni?

A Maccarone habkrémet nagyon szeretjük gyártani, mert akkor az egész labort isteni mandula illat járja át. J
 

- Melyik terméked a legnépszerűbb, amit a legtöbbet készítesz? 

Vannak szezonális termékeink, most például nagyon sok naptejet és napozókrémet gyártunk. Tavasszal az arcmaszkok voltak mindig soron, de azt mondhatom, hogy az állandó kedvenc, ami 2-3 hetente gyártási tervbe kerül az a Hialuron nappali arckrém.


- Mi az a tulajdonsága az általad készített Csodáknak, amiért a vásárlóid újra és újra visszatérnek Hozzád, vagy ajánlanak Téged az ismerőseinek?

A tiszta, szakértelemmel válogatott összetevőkön és az élményszerű testápoláson túl, ami abszolút meggyőző erő, az az, hogy hatásosak.. Valahol csak ez a lényeg. És szívesen ajánlják, mert mindemellett meg is fizethetők.


- Hogyan képzeled el magad, és a vállalkozásod jövőjét 5-10 év múlva?

Jelenleg egy professzionális vonalon dologzunk, amit nagyon szeretnénk, ha sikerrel járna, illetve remélem, sok-sok Magister lány is csatlakozik majd csapatunkhoz, akik országszerte sikeresen képviselik a márkánk.

 

- Van-e valami, amin változtatni szeretnél annak érdekében, hogy még többen megismerjék
a neved?

Nagyon szeretném, ha még többen megismernének, de még nem tudom, min kellene változtatni. Az erős, nyomulós marketingnek nem vagyok híve. 


- Mi a mottód, vagy hitvallásod, ami a legjobban jellemez Téged, és a vállalkozásod?

Nincs megalkuvás. Az életben is alapvetően az jellemez, hogy ha mondjuk vásárolok valamit, az csak a legjobb legyen, vagy ha ezt nem tehetem meg, akkor inkább nem veszek semmit. Az alapanyagokat is így szerzem be, biztos forrásból, minősített, bio gazdálkodásokból, igazolt beszállítóktól.

 

- Natúr kozmetikumokkal foglalkozni nagyon bonyolult Magyarországon? Sok tanúsítvány, engedélyeztetés szükséges? 

Nem a natúrozmetikumokkal nehéz foglalkozni, hanem valóban minőségi, szakmailag helyénvaló natúrkozmetikumot fejleszteni nehéz. 


- Ha csak három összetevőt tehetnél egy termékbe, akkor melyek lennének azok? Vagyis mi az a három legfontosabb natúrkozmetikai alapanyag, ami "csodákra képes"?

Attól függ, éppen mi a cél, mert egy zsíros arcbőrrel más hatóanyagok tesznek csodát, mint mondjuk egy száraz vízhiányos arcbőrrel. J Mondjuk ránctalanítás terén az abszolút kedvenceim a MAP-C-vitamin, mely egy olyan különleges stabil C-vitamin, ami nem bomlik el, az általunk fejlesztett kétfázisú hialuronsav és a bőrazonos ceramid. Ezek biztos ütőkártyák.

 

1/7

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA