Bemutatkozik (Wanda Jewellery)

Csontos Vanda vagyok 23 éves jelenleg Londonban élek és itt kezdtem el igazán bontogatni szárnyaimat és megtalálni önmagamat. Egy kicsit visszakanyarodva hogy hogy is jutottam el ide. A kis városom, ahol felnőttem Gönc mondhatom, hogy megalapozta bennem az akarás és az elszántság alapköveit.

 

Aki nem a nagyváros gyermeke, az tudja, hogy milyen ez, de egy percig sem bánom hogy nem hullott minden csak úgy az ölembe. Kicsiként nagyon mozgékony voltam, így senki nem gondolta volna, hogy ezen az úton találom meg önmagamat. Először mikor nagyapával leültünk festeni és rajzolni, akkor éreztem igazán, hogy milyen mély és őszinte szeretettel adja át az alkotás örömét.

 

Az örök mozgó piciny kis lelkem már akkor érezte, hogy nekem itt a helyem. Így amikor már az iskola választásra került, tudtuk hogy nem is jöhet más szóba csak a művészet. Az középiskolával egyidejűleg egy másik képzésre is jártam, így az ötödév végére ötvös fémműves és ékszer becsüs lettem.

 

Akkoriban nagyon nehéznek tűnt, mert a hétköznapjaimat az iskolába a hétvégéimet pedig a tanfolyamon töltöttem, de visszagondolva nem döntenék most sem máshogy. Már az iskolás éveim alatt is próbálgattam a saját ékszereimet, még akkor nagyon színes és változatos paletta volt, ami az akkori vásárlóimnak nyújtottam. Sokféle technikát kipróbáltam, de leginkább amik a kezdetektől megmaradtak azok a gyöngyök és az ásványok, amik most egy kicsit háttérbe szorultak, de tudom ők megvárnak. Amikor elkezdtem feszegetni az újrahasznosítás gondolatát egyre több ötlet és egyre jobb megvalósítás született meg a fejemben.

 

Amikor a visszajelzések is azt bizonyították, hogy jó úton járok tudtam ezt nem szabad abbahagyni. Akkoriban utaztunk ki Angliába a párommal minden megváltozott körülöttünk. Elhagyva családunkat egy másik országot választva az önállóság és a felnőtté válás nem volt kérdés csak magunkra számíthattunk. Sikerült beilleszkednünk és megtalálni a helyünket. Megismerkednem olyan emberekkel, akik itt kint is támogattak biztattak, hogy ezt nem szabad abbahagynom. Azóta is töretlen a lelkesedés és mindig törekszem, hogy valami újat alkossak. Szerencsére egyre több ember nyit a fenntartható divat felé és csatlakoznak ehhez a mozgalomhoz. Otthon Magyarországon is egyre többen képviselik ezt az oldalt és milyen jól teszik, példát mutatva egy újabb generációnak, hogy másképpen is lehetünk divatosak méghozzá nem is akárhogy!

 

A vásárlóim nagy része pontosan ezért viseli az ékszereimet, tudva hogy ezáltal nem csak a legújabb divatnak hódolva, de még a Földet is segítve lehet igazán különleges és egyedi.

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA