Bemutatkozik (MasniCollection)

Zlamál Zsófi vagyok, szeretném bemutatni Nektek legújabb "gyermekem", egyedi tervezésű ruha márkám, a Masnicollection-t. Mindig is szerettem volna, ha gyermekeim lesznek stílusosan össze tudjak öltözni velük, s mióta megszületett kisfiam Vincent és kislányom Nicole, folyamatosan inspirálnak a kreációk létrehozásában. Kiskoromban is folyton rajzolgattam, sok rajzversenyen és rengeteg kézműves foglalkozáson vettem részt, valamint már kislányként megrajzoltam az áhított, szerelem esküvői ruhámat is. Bár az életem teljesen más irányt vett, s üzleti iskolát végeztem. Ennek ellenére mindig is ott volt bennem az alkotás vágya, s hogy azt csinálhassam, ami engem boldoggá tesz, s másokat is boldoggá tehetek vele.

A picik mellett nagy lépés volt belevágni a sok időt, s energiát igénylő munkába, ami miatt gyakran éjszakázom, hogy minden időben elkészüljön, s ne a gyermekeimtől vegyem el az időt, de úgy érzem nagyon is megéri, mikor a sok sok vásárlóm boldogan küldi az elképesztően pozitív véleményét, s szépséges képeket magukról a ruháimban, ez igazán felemelő érzés, s már ezért is megéri csinálni. Szeretek boldogságot okozni.

 

A Masni név úgy született meg, hogy kislányom hajában, mindig minden egyes nap volt egy masni egész pici kora óta, s ahogy ránéztem, tudtam, hogy ezt a nevet szeretném a márkának, mivel mindenképp valamilyen módon a gyermekeimhez szerettem volna kötni. S maga a masni is minden egyes ruhadarabon visszaköszön valahol, amiről felismerhetően egy "Masni ruha", A collection-t pedig azért csatoltam hozzá, hogy internacionálisabb legyen a hangzás, egyrészt, mert az eredeti elképzelésem mindenképpen az, hogy külföldön is mosolyt csaljak a vásárlóim arcára, s ismerjék, szeressék a szépségeket, amiket tervezek, másrészt amiatt, hogy mi magunk is rengeteget vagyunk külföldön, ahol személyesen is bemutatjuk őket.

 

Mostanra az anyagok is mind külföldről érkeznek, melyek válogatásánál különös figyelmet fordítottam arra, hogy minél természetesebb alapanyagokból készüljenek a ruhák, valamint minél egyedibb és különlegesebb anyagokat használjak fel. Minden egyes ruha megalkotásában sok munka van, a színek, anyagok, gombok, cérnák, kiegészítők mind mind passzolnak egymáshoz a végére, s szép összképet alkotnak.

 

Kollekcióimban egyaránt megtalálhatóak a vagányabb/sportos, illetve az extrább/elegáns stílusú ruhák is. Anyaként fontos szempont a kényelem a mindennapokra, de mi nők azért szeretnénk csinosak is lenni, s ez nagyon fontos szempont számomra az alkotásoknál. Sok olyan ruhát tervezek, melyet fel tudunk venni a hétköznapokban is akár egy flip floppal, vagy lapos cipellővel, de magas sarkúval egy teljesen más, igazán csinos képet festenek, s mehetünk "randizni". :-)

Az első kollekció inkább a a lányos anyukákhoz, kislányokhoz és hölgyekhez szólt, ami mostanra azért sokat változott, s egyre több kisfiús, fiús darab is készül, valamint apukák, férfiak is tudnak már maguknak válogatni. Törekszem arra, hogy a család minden tagja megtalálhassa a magára legjellemzőbb darabokat, amivel bővítheti gardróbját. S természetesen nem csupán a gyermekes felnőttekhez szólunk, nálunk bárki vásárolhat, akinek tetszenek az alkotásaim. Mindent meg lehet vásárolni külön külön is.

 

A folyamatosan bővülő kollekcióimat megtalálhatod Facebookon, Instagramon, valamint webshopunkban a www.masnicollection.com oldalán.

 

www.facebook.com/masnicollection

www.instagram.com/masnicollection

 

1/9

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA