BEMUTATKOZÁS /CHOKOWELL/

Édesanyám elmesélése szerint, amikor hároméves koromban megkérdezték, hogy mi szeretnék lenni, CUKRÁSZ volt a határozott válaszom. Sok kitérő után mostanra valósult meg ez az álmom. Eredeti szakmám közgazdász. A Szent István Egyetemen végeztem pénzügy számvitel menedzsment szakon. Friss diplomásként az ÁNTSZ- nél helyezkedtem el, mint Gazdasági Elemző.

 

Kisfiam születése után egészségügyi vonalat választva elvégeztem az Egészségügyi Továbbképző iskolát, majd felvettem a Természetgyógyász szakot. Foglalkoztatott az ember, az élet működése, az Alternatív Medicina és általában az EGÉSZség. Édesszájúként olyan édességekről álmodoztam, amit büntetlenül ehetünk, sőt, még jót is teszünk vele a szervezetünknek. Édesapám biokémikusként gyerekkoromban mesélt egy olyan édességről, ami sosem fogy el és az íze is megmarad, háát ez a projekt még hátra van.

 

Nagymamám legendásan finom süteményeket sütött, sok ősi receptet örököltem

Tőle.

 

A márkanév könnyedén kialakult bennem fő koncepcióm mentén, ami nem más, mint

csokoládé és egészség = ChokoWell.

 

A kezdeti időszak kalandos volt. Első élményem az értékesítéssel kapcsolatban sajnos nem volt túlságosan pozitív. Egy barátnőmhöz csatlakoztam, aki Ausztriába ment adventi vásárra üveg ékszereivel, én pedig vittem aszaltgyümölcsös marcipán

bonbonjaimat. Abban a vásárban mindenki kivétel nélkül, miután kedvesen érdeklődött, hogy mik ezek a szépségek azt mondta: „Ich mag Marzipan nicht” szóval nem szerették a marcipát. Az első kudarcon túllendülve később egy nagyon

sikeres időszak következett. Ügyfelem lett az RTL Klub, ahol karácsonyra a cég partnerei az én minitortáim kapták ajándékba.

 

Dolgoztam az Il Bacio di Stile luxusáruháznak és a L'Occhio di Stile luxusétteremnek, ahol a ház saját csokijait dolgoztam ki.

 

Egyelőre egyedül dolgozom, így egy személyben vagyok egyik nap termékfejlesztő, másnap marketinges, harmadnap pedig pénzügyi stratégaként is helytállok. Vállalkozóként úgy kell magunkra gondolni mintha, a saját magunk alkalmazottai

lennénk!

 

A munkafázisok közül mindegyiket szeretem: új termékek kitalálása, alapanyagok után kutatás, de legjobban az olvadt csokoládét szeretem nézni és illatozni.

 

Lépésenként haladok. Néha előfordul, hogy elbizonytalanodok, de mindig jön egy új impulzus, ami visszazökkent a helyes irányba és az intenzív áramlásba. Az egyedi alkotásokban az a varázslatos, hogy azt valaki szívvel lélekkel készítette,

és ezáltal benne van a szeretet, az életerő, így csupa-csupa jó energiához jutunk egy-egy ilyen termék megvásárlásával.

 

Igen érdekes dolgot mondott nekem egy öreg cukrász bácsi, ahol a gyakorlatomat töltöttem.

 

Azt mesélte, hogy abból lesz a legfinomabb falat a sütik közt, amit a készítés utáni pityi-potyadékból összegyűjtenek. Hiszem, hogy azért a legfinomabb, mert a legtovább maradt a munkaasztalon, és a legtöbb jót gyűjtötte össze a vele való foglalkozás közben. 

 

5- 10 év múlva szeretnénk legalább húsz fővel dolgozni és a világ élvonalába tartozni a

márkánkkal.

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA