BEMUTATKOZÁS /TÁLTOS MÓKUS MONOFAKTÚRA/

 

Fekete- Papp Zsuzsi vagyok. A mókus. 

 

 

Végzettségem szerint óvónő vagyok és jelenleg is egy vidéki óvodában dolgozom, így elmondhatom, hogy jelenleg 18 gyermekem van.

 

A főiskola után, az első munkaévemben nagyon elkapott az alkotói vágy, úgy éreztem ki kell fejeznem magam valamiben az óvoda mellett. Ekkor kezdtem el varrogatni. A filcbe egyből beleszerettem. Megtetszett, hogy ami megszületik a fejemben, azt könnyen megformálhatom belőle.

 

2015-ben kezdtem elmélyülni a varrásban. Olyan egyedi dolgokat készítettem, melyek nagy sikert arattak a környezetemben,  s többen arra bíztattak, hogy komolyabban foglalkozzak vele.

Így történt, hogy 2016 elején létrehoztam a kis kézműves boltomat. Arra törekszem, hogy minél szélesebb körben

 

megismerjék ezeket a szívvel, lélekkel készített egyedi tárgyakat.

 

Hiszem, hogy szinte bármit eltudok készíteni ebből az anyagból, rengeteg ötlet van a fejemben, amik megvalósításra várnak. Számos különleges megrendelésem volt már, nagy kedvencek a laptoptáskák, de a gyerekszoba dekorációkat is nagyon szeretik.

 

Terveim között szerepel a jövőben egy webshop megnyitása, valamint a textil és a filc kombinációjából kreatív dolgok létrehozása. Úgy érzem, a varrás teljesen kikapcsol és amikor beindulok, alig tudok leállni vele.

 

S hogy miért is Táltos a Mókus?

Ez egy számomra nagyon kedves történet. Az általános iskolában a barátnőimmel valami katonásat játszottunk, amiben úgy csináltuk, mintha walkie-talkie-n beszélnénk egymással. Mindenki kitalálhatott magának egy álnevet. Így van aki ,,Nagy Medve“ lett, volt aki ,,Tisztességes Róka“, én pedig ,, Táltos Mókus“. Régen volt, de megmaradtak bennem ezek a nevek. Egyszer elmeséltem a történetet a férjemnek, akinek annyira megtetszett ez a név, hogy amikor felmerült a kérdés, hogy mi legyen a kézműves boltom neve, egyből ez jutott eszébe és addig-addig mondogatta, hogy végül belementem.

 

 

1/8

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA