BEMUTATKOZÁS /CUCC/

Sosem volt tudatos nálam, hogy a gyerekek alatt valami újba szeretnék kezdeni, csak összejöttek a dolgok.

 

A kisfiaimmal otthon töltött idő alatt rá voltam kattanva az Instagram-ra, ahonnan folyamatosan értek az ingerek. Állandó problémát jelentett a mindennapos pakolás a gyerekek után. Ezzel párhuzamosan követtem lakberendezési oldalakat, és az egyiken szembejött velem ez a papírzsák, ami Nyugaton már évek óta menő volt.

 

Én is szerettem volna ilyet, elkezdtem utánajárni, de őrült drága lett volna külföldről berendelni. Éppen ezért futottam egy kört még itthon, körbenéztem, ki foglalkozik esetleg itthon ilyennel, vagy hogyan tudnám megvalósítani. Ezután vágtam bele.

 

 
2015 a változások éve volt számomra: akkor indult a CUCC; elköltöztünk; újra vissza mentem dolgozni, majd pár hónapra rá otthagytam, és csak a zsákokkal kezdtem foglalkozni; mindkét fiú óvodás lett. 2015 januárjában indult a CUCC Facebook-oldala, hihetetlen, hogy fél év alatt hogy befutott, és mára már több ezer zsák került ki a kezeim közül. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz.

Tavaly elindult a saját webshopom is (www.cuccpapirzsak.hu), árulok még a Meskán, a Krafty-n, de szerencsére sok viszonteladóm is van. Külön büszke vagyok arra, hogy ezek a szuper boltok, amikért évek óta odavagyok, kerestek meg, hogy szeretnék árusítani a termékeimet. Nagy öröm, hogy azt csinálhatom, amit én találtam ki, hogy ez minden szempontból az én munkám.

A férjem persze nagyon támogat, látja a CUCC-ban a lehetőséget. Időben is, sokat átvett a fiúk körüli teendőkből, de a szüleim és az anyósomék is sokat segítenek. Szerencsém van, hogy mellettem állnak, egyébként nem is tudnám csinálni.

 

1/6

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA