BEMUTATKOZÁS /AURORA HANDMADE JEWELRY/

 

Sziasztok! Szilágyi Dorottya vagyok, 25 éves, az Aurora Handmade Jewelry tervezője.

 

Egész gyermekkoromat végig kísérte az alkotás szeretete, a művészet és a művészek csodálata. Akkoriban úgy éreztem, mindenképpen alkotói pályára kell lépnem. Bár az élet nem így hozta, hiszen végzettségemet tekintve biotechnológus vagyok, de az ékszerkészítés, ha csak hobbiként is, mindig is fontos része volt az életemnek. 

 

Eleinte csak magamnak, barátoknak, családtagoknak készítettem ajándékba ékszereket, de aztán rájöttem milyen jó érzéssel tölt el, ha látom a boldogságot, izgatottságot az arcokon. Akkor tudtam hogy az ékszer készítést valamilyen formában komolyabb szintre szeretném fejleszteni. 

 

2016 nyarán sok készülődés és várakozás után végre megszületett az Aurora Handmade Gemstone Jewelry. Az Aurora név jelentése sarki fény, egy egyedi és különleges jelenség, ezért úgy gondoltam tökéletesen passzolna az általam készített ékszerekhez. Az ásványok mindig is elbűvöltek, igy adta magát hogy ez legyen a fő vonal, amin elindulok. 

Talán a bohémia és a nőiesség ami szerintem a legjobban jellemzi az általam készített ékszereket. 

 

Termékeim teljes mértékben kézzel készültek, különböző ásványok, geódák, csiszolt gyöngyök felhasználásával. Az alapanyagokat nagyrészt ásványbörzéken és különböző ásványboltokban vadászom, fontos számomra hogy egyedi és különleges legyen az elkészült ékszer. Megrendeléseket is gyakran vállalok, saját elképzelések, igények alapján.

 

Nektek most egy bojtos díszt terveztem, amit kulcstartóként vagy akár táskadíszként is használhattok! Próbáltam minden darabot egyedivé tenni, igy öt különböző színben, többféle medállal készítettem el Nektek.

A jövőben szeretném az általam készített egyedi ékszereket minél több ember számára elérhetővé tenni és ezáltal segíteni másoknak megismerni és kifejezni önmagukat.

 

"Life is too short to wear boring jewelry!" 

 

Aurora Handmade Jewelry 

1/7

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA