Bemutatkozik a Dream Decor

Szeretettel Köszöntünk!

 

Szeretnénk, hogy egy kicsit megismerj minket, és betekinthess életünkbe, munkánkba. 2014. októberben indítottuk el vállalkozásunkat nagylányommal, Eszterrel közösen, amit úgy is hívhatunk, anya-lánya kézműves világa. Sok mindenben hasonlítunk egymásra külsőleg, és belsőleg is, mint például vonzódásunk a kreatív dolgok iránt. Kicsi lányommal, ahogy nődögélt egyre többet alkottunk együtt, sok mindent kipróbáltunk, gipszet öntöttünk, üveget

festettünk, ünnepekre szeretteinknek, barátainknak mi készítettük az ajándékokat.

 

Gyerekkoromban nagymamám mellett ülve lestem, ahogy készülnek az általam megálmodott babaruhák, majd nagylányként már magam varrtam ruháimat. Humán területen dolgoztam 25 éven keresztül, addigi életemben hirtelen nagy változások történtek, és úgy éreztem egy kicsit el kell bújnom a világ elől, az a szeretet, és az alkotás iránti vágy, ami bennem van, azt más irányban kell magamból kiadni.

 

Ekkor lett Eszter pályakezdő fiatal, és úgy döntöttünk belevágunk egy közös kézműves vállalkozásba. Elvégeztem egy lakástextil készítő tanfolyamot, Eszter pedig kézműves kurzusokon tanult meg többféle alkotó technikát, és ezeket sokszor összekapcsolva, vegyítve dolgozunk együtt, közösen.

 

Eszter szakmája fotográfus, így egyszerű dolgunk van, hogy egységes, letisztult arculatú legyen a Facebook oldalunk, és a honlapunk is. E mellett fő irányvonala a babafotózás. E két szerelem szakma mellett van egy harmadik is, mégpedig a virágkötő. Egy siófoki virágboltban szokott besegíteni esküvők, és más események, rendezvények virágdíszeinek elkészítésében, és a dekorálásban.

 

Mikor úgy éreztük, hogy munkáinkat kiadhatjuk kezeink közül, és elindíthatjuk vállalkozásunkat, jött a nagy dilemma, mi is legyen a nevünk. Mivel egy álom megvalósulása lebegett előttünk, és lakás dekorációs termékekkel indultunk, így állt össze a Dream Decor márkanév.

 

Eszter készíti a fa dekorációkat, én pedig a textilből készült termékeket. Mindent magunk készítünk, mindent közösen tervezünk meg, besegítünk egymás munkájába. Így képzeljük el a jövőnket is. Ez azért fontos számunkra, mert mi beszélgetünk a vásárlókkal, ezáltal mi tudjuk érezni kicsit a lelküket. Ha kiadnánk a munkát, és személytelenül készítené valaki el a terméket, abban nem lenne benne a szeretetünk, a lelkesedésünk.

 

Hisszük, hogy ez adja meg a kézműves termékek egyediségét, ezért kedvesek, ezért szerethetőek, és ezért tudnak mosolyt csalni a vevők arcára.

 

Vállalkozásunk induláskor azt az izgalmat, örömöt soha nem fogjuk elfelejteni, mikor megvásárolták első termékeinket, és jöttek a kedves, dicsérő szavak, és szárnyra kaptunk.

 

Egyből a mélyvízben éreztük magunkat, a nyakunkon volt a karácsony. Szó szerint 16 órákat dolgoztunk, fáradságot nem éreztünk, csak örömöt, hogy a visszajelzések alapján tetszik vásárlóinknak az, amit csinálunk, és a minőséggel is meg vannak elégedve. Úgy érzem ez egyik legfontosabb része a munkánknak, és egyben a kézműves világnak, nem csak egyedit, tetszetőst kell alkotni, hanem értékállót is.

 

Hétköznapi életünk teljesen felfordult, nagyon nehéz jól megszervezni a mindennapokat, főleg úgy, hogy én egyedül vagyok, tehát a mindennapi feladatokat is egyedül kell megoldanom. Úgy gondolom minden nehéz helyzetnek meg kell tudni találni, látni a jó oldalát, a szépségét, és akkor kerek egész lesz minden.

 

Ha az ember egyszer megérzi alkotás ízét, szeretetét, akkor nem tudja feladni ezt az életformát, sokszor bármennyire is nehéz.

 

Legkedveltebb munkáink a Házi áldás, és a pozitív gondolatos tábláink. Ez is azt mutatja, hogy az emberek hisznek a hit, a szeretet erejében.

 

Termékeink egy része egyedi megrendelés, és elmondhatom, hogy vásárlóink nagyon kreatívak. Mikor egy ilyen terméket megrendelnek akár ajándékba, akár saját részükre, ezzel nem csak leemelnek a bolt polcáról egy tárgyat, hanem saját lelkükkel ruházzák fel, szeretetükkel teszik igazán egyedivé. Ez egy nagy bizalom, és elismerés is részükről, hogy fotóink alapján, a megálmodott, elképzelt csodát mi valósíthatunk meg. Mindegyik egyedi megrendelés egy kihívás számunkra, nagy izgalommal készülnek, vajon sikerül-e azt megalkotnunk, amit a vásárló elképzelt.

 

A kezdetek óta tervezzük, hogy babaszoba kollekciót állítunk össze, melynek úgy érezzük most jött el az ideje. Dream Decor Baby Collection néven indítottuk útjára. Egyedisége abban rejlik, hogy a fa és textil dekorációk, valamint a kiságy kollekciók, összhangban állnak majd egymással, és természetesen a vásárlók egyedi elképzeléseit is belecsempésszük.

 

Terveink között szerepel egy webshop elindítása, de ehhez még nagyon sokat kell dolgoznunk, hogy a megálmodott, összhangban álló kollekciókat összeállítsuk, elkészítsük.

 

Legnagyobb nehézséget számunkra az idővel való verseny jelenti. Annyi minden terv van még, amit az egymás után rohanó napok miatt még nem tudtunk megvalósítani. De apránként ezek is életre kelnek, és jönnek, az újabb és újabb ötletek, célok. Ez egy örök körforgás, egy örök izgalmakkal teli várakozás.

 

Leírhatatlan az az érzés, amit az alkotás alatt érzünk, megleljük a csendet, mosolyog szívünk, a lelkünk. A világ zajában egyre inkább ezekre a csodás érzésekre vágytunk, elengedni mindent, és csak szeretni, és amit adni tudunk az embereknek, abban legyen benne a szívünk, a szeretetünk.

 

 

Köszönjük a megtisztelő figyelmedet!

 

 

Évi és Eszti

 

Dream Decor

1/7

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA